Föreläsning

Jag erbjuder inspirationsföreläsningar med fokus på panikångest, medberoende, psykisk ohälsa & trauma.  Jag och min 3 år yngre bror blev placerade av socialtjänsten i ett destruktivt familjehem där våran vardag var fylld av mobbing , misshandel, övergrepp och missbruksproblematik . Min lillebror började med droger vid 14 års ålder och mitt syfte i livet blev att försöka rädda honom. Där gick starten för ett djupt medberoende som fick många konsekvenser för min fysiska och mentala hälsa. Jag fick ständigt höra att jag var värdelös och att jag aldrig någonsin skulle kunna lyckas.

Mitt syfte med att berätta min historia för andra är att jag själv hittade kraften inom mig, vågade börja tro på mig själv och att istället för att bara överleva faktiskt kunde börja leva. Efter en hjärnblödning 2014 började jag ta tag i mitt liv på riktigt. Startade mitt företag, började med löpning och arbetade aktivt för att försöka ändra mina tidigare mönster och beteenden. 

Vilka kan ha nytta av att lyssna på min föreläsning? Den riktar sig till alla. Jag har en dröm och vision att få föreläsa där människor behöver det extra mycket, för att göra skillnad. Jag vet hur det är att leva i misären. Jag vet hur det känns att inte passa in, jag vet hur det känns att vara en åskådare till livet. Denna föreläsning passar inom vård & omsorg, i utbildningssyfte riktat till olika målgrupper inom psykologi, missbruk, psykisk ohälsa, socialtjänst osv. Hur kunde man ha förhindrat detta? Vad kan samhället göra för de barn som mår dåligt? Detta är en föreläsning med mycket smärta och sorg men där det även finns otroligt mycket livskraft och mod och en röd tråd att vi människor klarar så mycket mer än vi tror, bara vi tror på oss själva och tar vara på makten vi besitter för att förändra våra liv till det bästa. 

Framförallt vill jag belysa psykisk ohälsa och ta bort tabustämpeln kring ämnen som är jobbiga.


Fyll i  intresseanmälan om du vill komma i kontakt med mig för offert och information om  föreläsning.