Coachning by Maskroskraft


 I så många år levde jag för alla andra utom mig själv. Min självkänsla och min fysiska och mentala hälsa var på botten och jag kunde inte tänka framåt och hur jag ville leva. Nu idag, många år senare har jag enormt mycket kunskap och erfarenhet som gör att jag kan sätta mig in i livsöden på ett naturligt och äkta sätt. Jag har varit på en mörk plats med psykisk ohälsa och djupt medberoende  och vänt tillbaka till ljuset vilket gör mig enormt ödmjuk inför livet och jag vill hjälpa fler att välja sig själva. 


 jag erbjuder samtalscoachning för att du ska kunna skapa dig en bättre grund att stå på, en självkänsla som läker dig och en kraft som gör att du hungrar efter mer. 
 
 Jag vill hjälpa dig nå ditt önskade läge och där vi tillsammans utforskar vägen dit. Vad behöver du? Vad hindrar dig? Hur ska vi nå fram? Vad drömmer du om?
Eller så har  du ingen aning om vad som skaver , då löser vi det tillsammans. jag är ditt stöd och bollplank.
 

Jag jobbar bla med frivilliga övningar i mental träning där du får utmanas och göra olika uppgifter mellan träffarna. Allt för att bana väg för nya perspektiv och tankebanor. 

Om vi fortsätter göra som vi alltid har gjort kommer vi fortsätta få de resultat vi alltid har fått.

Jag vill understryka att det är DU som gör jobbet. Det är din vilja att förändras som styr. Jag guidar dig på vägen och jag finns som ditt stöd på vägen.
Jag coachar enligt ICF 11 grundkompetenser.

 Det finns  olika sätt att ses på. online via zoom, på en promenad eller vad som passar dig bäst. 

Jag kommer alltid erbjuda 15 min gratis telefonsamtal inför ev coachning för att du ska känna dig trygg med mig och få en uppfattning om mig som person. Jag är utbildad samtalscoach  och hälsoinspiratör och jag har även läst psykologi , näringslära, träningslära och mental träning .
oavsett utbildning och erfarenhet så är det en förutsättning att du som klient känner att jag som coach är rätt för just dig. 


Jag har själv gjort och gör resan. 

The sky is the limit. DU bestämmer var vi börjar.  


uppdateras , skicka förfrågan för priser

Enstaka coachningsamtal

60 min (15 min "inför samtal" ingår)

Paketpris coachning:  

uppdateras. skicka förfrågan för priser.För att lättast komma i kontakt med mig fyll gärna i formuläret nedan så hör jag av mig så fort jag kan.