Coachning by Maskroskraft


 I så många år levde jag för alla andra utom mig själv. Min självkänsla och min fysiska och mentala hälsa var på botten och jag kunde inte tänka framåt och hur jag ville leva. Nu idag, många år senare har jag enormt mycket kunskap och erfarenhet som gör att jag kan sätta mig in i livsöden på ett naturligt och äkta sätt. Jag har varit på en mörk plats och vänt tillbaka till ljuset vilket gör mig enormt ödmjuk inför livet. 


 Nu introducerar jag coachning för att du ska kunna skapa dig en bättre grund att stå på, en självkänsla som läker dig och en kraft som gör att du hungrar efter mer. I min roll som coach fungerar jag som ditt bollplank , jag ställer  frågor för att du ska kunna komma framåt och se nya mönster och beteenden och på så sätt förändra ditt liv i rätt riktning. Vi jobbar i ett team och jag har 100% tystnadsplikt.  Vi jobbar med uppgifter och olika tekniker som syftar till att du ska se saker på olika sätt. Vi tar det ett litet steg i taget, i din takt. Jag jobbar med människan i helhet. En liten förändring kan göra stor skillnad.
Min roll som coach är att guida dig, det är du som klient som gör jobbet.

 Det finns  olika sätt att ses på. Hemma via datorn, på en promenad eller vad som passar dig bäst. Jag gillar det enkla och avslappnade mötet då jag upplever det är då vi släpper garden.   Du kanske även har svårt att få till en regelbunden fysisk aktivitet som du kan kombinera med samtalen. En bra kombo att fokusera på då våran kropp mår bra av att röra på sig regelbundet. Jag hjälper dig komma igång,  helt enkelt en walk & talk session.

Jag kommer alltid erbjuda 15 min gratis telefonsamtal inför ev coachning för att du ska känna dig trygg med mig och få en uppfattning om mig som person. Jag är diplomerad coach i självkänsla och hälsoinspiratör och jag har även läst psykologi , näringslära och hälsopedagogik. Jag brinner för människors utveckling och hälsa och jag vill bidra till att hjälpa människor boosta sin självkänsla och allmänna hälsa för att ta sig an världen med storm. 

Jag kommer erbjuda samtal, kostråd och motionspepp som tillsammans skapar en helhet för en bättre mental hälsa. 

Jag har själv gjort och gör resan. 

The sky is the limit. DU bestämmer var vi börjar.  


Eftersom vi alla drabbas av coronakrisen på ett eller annat sätt gäller ett lägre pris tills vidare.
250 kr /timme  
  


Coachning: 

60 min (15 min "inför samtal" ingår)

450 kr

Paketpris coachning:  

6 gånger a' 60 min (15 min "inför samtal" ingår)

2400 kr


För att lättast komma i kontakt med mig fyll gärna i formuläret nedan så hör jag av mig så fort jag kan.